УКР РУС

Динамо – Партизан: прогноз букмекерів на матч Ліги чемпіонів

20 липня 2024 , 17:21 / Читать на русском

Динамо побореться з сербським Партизаном у другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів.

Перший єврокубковий матч сезону Динамо зіграє у вівторок, 23 липня. Поєдинок відбудеться у польському місті Люблін. Стартовий свисток пролунає о 21:00 за київським часом. На території України поєдинок у прямому ефірі покажуть телеканал 2+2 та Youtube-канал FootballHub.

Динамо не змогло втримати нічию з клубом з Бундесліги, який виступав у ЛЧ

Надійний букмекер FAVBET фаворитом матчу вважає київське Динамо. Коефіцієнт на перемогу української команди – 1,58. На успіх сербів – 5,40. Ціна нічиєї – 4,15.

На прохід Динамо перед першим поєдинком протистояння дають 1,41. Шанси Партизана пробитися далі оцінюють в 2,88 бала. 

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.
"Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйся правил (принципів) відповідальної гри".

Фахівці очікують на не надто результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,85 бала. На аналогічний тотал менше – 1,94. 

Динамо в рамках підготовки до старту в Лізі чемпіонів провело 5 товариських матчів на зборах в Австрії. Загалом "біло-сині" здобули 2 перемоги, двічі зіграли внічию та один раз поступилися. У літнє трансферне вікно команду Шовковського підсилили Максим Брагару та Валентин Рубчинський (не зіграють проти Партизана через участь на Олімпіаді), Олександра Піхальонка та Браяна Себальйоса. Також з оренди повернувся Джастін Лонвейк.