УКР РУС

"Ми не звикли до такого темпу": тренер України U-19 повідомив про кадрові проблеми перед вирішальною грою з Італією на Євро-2024

19 липня 2024 , 08:59 / Читать на русском

Головний тренер юнацької збірної України з футболу поділився думками після нічиєю з Норвегією (0:0), яка стала для "синьо-жовтих" вже другою на турнірі.

"Я не можу сказати, що ми повністю задоволені грою. Сьогодні було складно в тому плані, що в Норвегії сезон вже розпочався, і футболісти в хорошому ігровому тонусі, в той час як ми певний час працювали лише в тренувальному режимі. Ми не звикли до такого темпу, тому важливо було допрацьовувати на кожній ділянці поля, чітко закривати зони.

Збірна України на очах Шевченка розписала нічию з Норвегією у другому матчі юнацького Євро-2024

У другому таймі нам стало легше, ми створювали моменти і мали хороші шанси забити, але не реалізували їх. Наша мета на цьому Євро незмінна. Ми точно будемо небезпечними для будь-якої команди, і завжди готові грати тільки на перемогу.

Але в першу чергу нам потрібно якісно відновитися, і відновити тих гравців, які травмовані, а це Синчук і Огарков. А далі готуватися до матчу з Італією", – розповів Михайленко у коментарі УАФ.