УКР РУС

Олімпійська збірна України прикро втратила перемогу у "закритому" спарингу з Парагваєм – Фесюн відбив два пенальті

18 липня 2024 , 21:09 / Читать на русском

Збірна України з футболу продовжує підготовку до Олімпіади-2024 у Франції.

Контрольний матч

Україна U-23 – Парагвай U-23 – 2:2

Голи: Хлань, Федор 

Команда Ротаня зіграла другий спаринг в рамках підготовки до Олімпіади. В обох матчах "синьо-жовті" зіграли внічию – спочатку проти Єгипту, а сьогодні розійшлися миром з Парагваєм. 

Україна U-23 розписала нічию з Єгиптом у контрольному матчі перед Олімпіадою-2024

Вже 24 липня стартує футбольний турнір на Олімпіаді-2024. Збірна України з цього спорту зіграє на Іграх вперше в історії. Підопічні Руслана Ротаня на груповому етапі поміряються силами з Аргентиною, Марокко та Іраком.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом олімпійського футбольного турніру вважає збірну Франції. Коефіцієнт на її тріумф становить 3,20 бала. Також висока ймовірність звитяги іспанців та аргентинців – на них ставлять 3,50 бала. Перемога команди Руслана Ротаня стали би справжньою сенсацією – коефіцієнт на "синьо-жовтих" складає 24,00 бала.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433. "Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйся правил (принципів) відповідальної гри".

Вболівальники не змогли поспостерігати за грою футболістів у грі з Парагваєм, адже матч пройшов за закритими дверима. Так вирішили тренери обох команд. Про важливі моменти сповіщала прес-служба УАФ у соцмережах. 

На 35 хвилині Україна вийшла вперед. Забитим м'ячем відзначився Максим Хлань. Парагвайці мали дві гарантовані нагоди зрівняти рахунок, але Кирило Фесюн зумів зберегти ворота "сухими". Голкіпер Шахтаря показав фантастичну гру й відбив два пенальті. Наприкінці другого тайму півзахисник Руха Олег Федор подвоїв перевагу "синьо-жовтих", але втримати перемогу не вдалося.

Через декілька хвилин Парагвай відквитав один м'яч, а під завісу гри українці пропустили вдруге і прикро змарнували шанс святкувати успіх.