УКР РУС

Гендиректор Металіста 1925 назвав умову, за якою його клуб зможе замінити СК Дніпро-1 в УПЛ

18 липня 2024 , 17:00 / Читать на русском

Генеральний директор Металіста 1925 Андрій Недєлін заявив, що команда готова боротись за місце в УПЛ.

"Якщо дійсно місце СК Дніпра-1 в УПЛ стане вакантним, на нашу думку, буде справедливо, якщо саме Металіст 1925, Минай, Лівий Берег та Епіцентр його розіграють.

Ск Дніпро-1 розглядає варіант з тимчасовим призупиненням виступів в УПЛ через воєнний стан

Проте у всіх сторін, на жаль, залишається обмаль часу щодо усіх складових: підготовки команд до цього турніру, його організації, старту нового сезону. Тому всі зацікавлені сторони мають проявити свої найкращі якості й не затягувати з відповідями, як ми вже, на жаль, це спостерігаємо.

Щоб всі деталі були як можна швидше узгоджені та команди могли зосередитися на спортивній складовій, а не кабінетній. Та на футбольному полі розіграти місце в УПЛ", – сказав Недєлін у коментарі клубній прес-службі.

Зазначається, що харківський клуб отримав листи від УПЛ і ПФЛ України, у яких повідомляється, що футбольні функціонери вважають справедливим, якщо за право замінити дніпрян у майбутньому сезоні вищого дивізіону поборються 4 вищезвагадані клуби.

Нагадаємо, що клуби УПЛ проголосували за виключення команди з Дніпра з чемпіонату, проте вирішальне рішення прийме УАФ. 

СК Дніпро-1 мав оголосити рішення щодо свого майбутнього першого липня, однак відтермінував його на тиждень. Однак, коли настав другий дедлайн, "спортклубівці" знову не повідомили про свої плани. Відтак наразі вони тримають у невідомості УПЛ, Першу та Другу ліги. Адже, якщо СК Дінпро-1 таки зніметься з елітного дивізіону, то доведеться змінювати склад учасників і у нижчих лігах.