УКР РУС

Тренер Партизана порівняв Динамо Київ із російським клубом

17 липня 2024 , 14:06 / Читать на русском

Головний тренер Партизана Александар Станоєвіч поділився думками перед матчем проти київського Динамо.

"Перша гра – найважча, потрібен час, поки ми познайомимося. Треба вийти на гру на всі сто відсотків і вище, не можна дозволяти собі думати про київське Динамо. На старт потрібна надзвичайна енергія сезону. Добре ми будемо чи погано, я ще не знаю.

Партизан – Динамо: матч Ліги чемпіонів пройде без вболівальників – відома причина

Вони рівня московського Динамо, саме такої гри ми можемо очікувати, з великою інтенсивністю та прямою грою. Це буде вимогливий матч проти дуже сильного суперника. Ви бачили, як ми грали в Росії, з якою інтенсивністю та рівнем бігу ми працювали.

Ми повинні бути трохи небезпечнішими попереду. У перших двох товариських матчах в Росії ми ніколи не становили загрози, не атакували штрафну суперника, проводили занадто мало часу в заключній третині. Наша дисципліна поступово набуває форми, але нам потрібно трохи більше руху поза м'ячем, гри в обох напрямках. У цьому плані нам потрібно, щоб хлопці адаптувалися до рівня підготовки", – сказав Станоєвіч у коментарі для прес-служби ФК Партизан.

Зазначимо, що сербський клуб провів свій перший матч на турнірі "Братський кубок" у столиці країни-терористки Москві. Суперником Партизана стало московське Динамо.

Нагадаємо, що Партизан стане першим суперником Динамо у кваліфікації Ліги чемпіонів. Перший матч між командами відбудеться 23 липня.