УКР РУС

Сексуальні походеньки друга Зінченка з Ман Сіті створюють напругу в збірній Англії перед фіналом Євро-2024

12 липня 2024 , 13:06 / Читать на русском

Особисте життя захисника Манчестер Сіті та збірної Англії Кайла Вокера знову опинилося у центрі уваги.

Нагадаємо, Вокер зраджував своїй дружині Енні Кілнер з блогеркою Лорін Гудман – звабниця народила футболісту двох позашлюбних дітей. І офіційна дружина, і коханка прибули на Євро-2024, щоб підтримати гравця.

Служби безпеки, які охороняють збірну Англії, отримали наказ не підпускати Лорін Гудман до місця, де перебувала жінка Вокера, щоб уникнути можливих інцидентів.

Енні Кілнер подорожувала зі своїми чотирма дітьми (Ріаан, Роман, Рейн і Резон) з Вокером, а Лорін Гудман зробила це з однією з двох дітей, яких вона народила від футболіста. Блогерка одягла маляті футболку з номером 2, який належить Кайлу, та із написом "тато" на тильній стороні футболки.

"Лорін сприймають як порушницю спокою, і найстрашнішим кошмаром Енні була зустріч з нею. Ходили розмови, що місця Лорін були менш ніж за 100 метрів від коханки. Енні не хоче мати з нею нічого спільного", – повідомило джерело Daily Mail.

Під час Євро-2016 Вокера застукали під час розсилки інтимних повідомлень Карлі Хоу, популярній моделі Playboy. Також його спіймали на гарячому з повіями під час коронавірусного карантину.

Нагадаємо, у фіналі Євро-2024 збірна Англії зустрінеться з Іспанією.