УКР РУС

Капітан Нідерландів шокований поведінкою судді у 1/2 Євро-2024 проти Англії: "Я навіть не встиг потиснути йому руку"

11 липня 2024 , 13:05 / Читать на русском

Захисник збірної Нідерландів Вірджил ван Дейк прокоментував роботу судді у півфіналі Євро-2024 проти Англії.

"Пенальті у ворота Нідерландів? Не знаю що сказати. Я не знаю, чи варто мені щось говорити про це. Суддя одразу покинув поле, коли пролунав фінальний свисток. Я навіть не встиг потиснути йому руку. Думаю, це говорить саме за себе.

"Такі рішення VAR руйнують футбол, це не пенальті": тренер Нідерландів розкритикував роботу арбітра у півфіналі Євро-2024

Але послухайте, все так, як воно є. Матч завершено. Ми програли. Це важко прийняти. У певні моменти було очевидно, що все повинно було піти за нашим сценарієм, але цього не сталося. Це завжди важко. У нас була велика мрія, і Нідерланди відчували, що могли б досягти її тут, як команда. На жаль, цього не сталося.

Чи треба суддів змушувати пояснювати свої рішення? Я не знаю. Вони продовжують змінювати певні речі. Невеликі зміни, які можуть мати великий вплив, але, можливо, це добре, що вони також можуть бути притягнуті до відповідальності", – наводить слова ван Дейка Eurosport.

Нагадаємо, у першому таймі арбітр Фелікс Цваєр призначив неочевидне пенальті у ворота Нідерландів, чим викликав хвилю обурення від гравців та тренера "ораньє".