УКР РУС

Легенда збірної Аргентини оголосив про завершення міжнародної кар'єри – фінал Копа Амеріка стане лебединою піснею

10 липня 2024 , 11:05 / Читать на русском

Збірна Аргентини втратить важливого гравця після фіналу Копа Амеріка-2024.

36-річний Анхель Ді Марія повідомив, що фінальний поєдинок Копа Амеріка стане для нього останнім у футболці національної збірної Аргентини. 

Аргентина завдяки голу Мессі вийшла у фінал Копа Амеріка, здолавши Канаду

"Думаю, я можу вийти через парадні двері. Я зробив усе, щоб піти саме так, віддав усе, завжди працював. Я завжди намагаюся зробити все, що в моїх силах.

Я вдячний усім, хто завжди підтримував мене, моїй сім'ї та цій групі, яка дала мені все. Сьогодні перед виходом на поле Лео Мессі сказав, що вони хочуть вийти у фінал для мене, і це наповнило мене натхненням. Гордий, що я зміг досягти усього цього з такими хлопцями.

Я не готовий до своєї останньої гри за збірну, але настав час. Я так про це мріяв, і це сталося – 14 липня ще один фінал для мене.

Мої товариші по команді вже знають, що шляху назад немає, все вже вирішено. Вони підтримують моє рішення, жартують, але рішення ухвалене. Залишилася тільки одна гра. Я відчуваю, що можу продовжувати, але думаю, що зараз правильний час. Я віддав усе, що мав, віддав своє життя заради цієї футболки. Думаю, це ідеальний час, щоб попрощатися", – цитує Ді Марію TyC Sports.

Нагадаємо, Аргентина у півфіналі обіграла Канаду та у вирішальній битві за титул Копа Амеріка протистоятиме переможцю матчу Колумбія – Уругвай.