УКР РУС

Фрідман розкрив, скільки ще зможе протриматися СК Дніпро-1 з тим бюджетом, який є зараз

9 липня 2024 , 14:56 / Читать на русском

Комерційний директор СК Дніпро-1 Вʼячеслав Фрідман прокоментував стан справ у дніпровській команді.

"Нам УПЛ надсилає листи. Ну то що? Ми повинні зараз відмовитися? Хай вони зʼясують, яка команда зайде замість нас. Читаю, що ніхто не знає, яка команда має зайти, якщо СК Дніпро-1 не зможе стартувати. Нема регламенту.

Тренувальний збір СК Дніпро-1 не стартував – джерело розкрило причину

Не розумію – хто заважає УПЛ зайнятись цим питанням? Зробити такий регламент на майбутнє. Всі ж памʼятають ситуацію з Металістом 1925.

Нам треба за себе думати чи як допомогти Минаю? Хай УПЛ визначить клуб, який буде готуватись замість нас зіграти.

От ми зараз знімемось, інша команда замість нас готуватиметься, а через 10 днів у нас спонсор зʼявиться. Навіщо?

Ми не хочемо нікому нашкодити, але в нас є деякі шанси. Вся країна знає, що нам потрібен інвестор. З кількома ми говорили, вони думають. У нас невеликі зовсім борги перед старими гравцями, можливо будуть якісь перед новими. Ми стараємося, потихеньку закриваємо.

Металіст 1925 зараз намагається на великому бюджеті потрапити в Премʼєр-лігу. А можна за кілька мільйонів доларів в ній опинитись – перевезти команду з Дніпра в інше місто, де зараз комфортно грати. Бо в Дніпрі некомфортно зараз ні грати, ні проживати. Ці матчі перервані тривогами й виснажили команду, починаючи з першого весняного туру, не дали посісти третє місце. А може навіть друге, і тоді б доля клубу могла бути іншою. Чому ми повинні відмовитися, а потім говорити: "Ой, ми поспішили".

Зникло фінансування наших дніпровських спонсорів, які були з нами від самого початку. Вони бачать ситуацію в місті, переживають труднощі фінансові.

У нас є бюджет, але тільки до зими. Тому, якщо не буде бюджету до літа, ми не будемо стартувати, щоб не псувати чемпіонат іншим", – сказав Фрідман Tribuna.com