УКР РУС

"Їхня відмороженість зіграла злий жарт": журналіст виділив двох провальних гравців збірної України на Євро-2024

9 липня 2024 , 13:18 / Читать на русском

Відомий український журналіст Михайло Співаковський назвав рейтинг гравців збірної на Євро-2024.

"Хто підвищив свою ціну? Анатолій Трубін. І все. До другої категорії входять ті, хто виглядав гідно: Роман Яремчук та Ілля Забарний, про якого ніхто не скаже, що він не вартий 32 мільйони. На Євро він не припускався помилок. Микола Шапаренко виглядав переконливіше за Судакова. Олександр Сваток, для певних завдань, є топовим кандидатом.

Відомий журналіст назвав причину провалу збірної на Євро-2024: "Усе це було нездорово"

Третя категорія – це ті, за кого несоромно. Насамперед за Ярмоленка, Тимчика, який вичавив зі складу Юхима Коноплю.  Також Микола Матвієнко – людина, від якої я очікував гіршого. Згадуючи відбірковий цикл, певні помилки в кожній другій грі. Матвієнку особливо немає чого закинути. Шкода, що ми не побачили Маліновського з м'ячем, адже його "вбивча" ліва могла вивести нас у плей-офф.

Остання категорія – провал. Тут два прізвища: Андрій Лунін і Артем Довбик. Ці два гравці були зірками в Прімері та всього євросезону. Вони не відзначились чимось яскравим. Два футболісти, чия хороша відмороженість, яка дуже допомагала в кар'єрі, зіграла злий жарт саме на чемпіонаті Європи", – сказав Співаковський в програмі YouTube-каналу ТаТоТаке.

Нагадаємо, що збірна України не змогла вийти з групи, посівши останнє місце та залишила Євро-2024.