УКР РУС

Динамо та Шахтар жорстко відреагували на обстріл Охматдиту

8 липня 2024 , 13:18 / Читать на русском

Клуби УПЛ відреагували на чергові терористичні обстріли Росії по території України.

Сьогодні, 8 липня, Росія здійснила масовану ракетну атаку по містах України – Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Внаслідок обстрілу під удар потрапила дитяча лікарня Охматдит.

На війні загинув фехтувальник зі Львова

Футбольний клуб Динамо на своїй сторінці в Instagram поділився світлинами з дитячої лікарні, підписавши їх: "Ракетний удар по одній з найвідоміших дитячих лікарень Європи – Омхатдит. Під завалами знаходяться діти. Це зробила Росія".

Шахтар також жорстко відреагував на обстріл Охмадтиду: "Російські виродки й терористи атакували дитячу лікарню в Києві

Черговий терористичний акт з боку агресора: сьогодні Київ та інші українські міста перебували під масованою ракетною атакою. Пошкоджень зазнала дитяча лікарня, є загиблі та постраждалі, діти знаходяться під завалами...

Світ має обʼєднатися та зробити все, щоб зупинити агресора, зупинити вбивства українців. Неможливо бути осторонь, коли гинуть діти!"

"росія - країна-виродок та країна-гній. Сьогодні відбувся черговий ракетний терор нашої держави від країни 404. Їх не повинно існувати на цьому світі️", – підписав допис футбольний клуб Верес.


Станом на зараз зафіксовано десятки загиблих та поранених у різних куточках України. За інформацією Української правди у дитячій лікарні є постраждалі.