УКР РУС

Кроос остаточно попрощався з футболом: "Це прекрасна гра, кінець зв'язку"

7 липня 2024 , 16:23 / Читать на русском

Легендарний німецький півзахисник Тоні Кроос офіційно пішов з футболу. Футболіст опублікував прощання в Instagram.

"Ось і все. Але перш ніж я візьму перерву і принаймні спробую усвідомити, що сталося за останні 17 років, я не хочу втрачати нагоди подякувати всім, хто приймає мене таким, який я є.

Кроос раптово оголосив про завершення кар'єри після домашнього Євро-2024

Дякую моїм вболівальникам у всьому світі за вашу безумовну підтримку. Дякую всім моїм клубам і тренерам за віру в мене. Дякую моїм партнерам по команді за те, що вони завжди радо приймають мене.

Дякую моїм друзям за те, що вони завжди були чесними зі мною, незалежно від того, наскільки успішним я став. Дякую моїм агентам, які стали друзями. Дякую моїм батькам за найкращу підготовку до здійснення моєї мрії.

Дякую моєму братові Феліксу за те, що він завжди був моїм фанатом номер один. Дякую моїм дітям за те, що вони є моєю найбільшою мотивацією показувати найкраще – немає нічого кращого, коли твої діти пишаються татом.

Дякую моїй прекрасній дружині Джессіці. Цей успіх був би неможливим без тебе. І останнє, але не менш важливе: Дякую Футболу! Це прекрасна гра. Кінець зв’язку", – написав Кроос на своїй сторінці в Instagram.