УКР РУС

Уругвай у серії пенальті відправив Бразилію додому, Колумбія знищила команду лідера Зорі – Копа Амеріка

7 липня 2024 , 10:02 / Читать на русском

Визначилися усі півфіналісти Копа Амеріка–2024.

Копа Амеріка-2024, 1/4 фіналу

Уругвай – Бразилія – 0:0 (по пенальті – 4:2)

Колумбія – Панама – 5:0

Голи: Кордоба, 8, Родрігес, 15 (п.), Діас, 41, Ріос, 70, Боря, 90+4 (п.)

Вже на стадії 1/4 фіналу зустрілися два претенденти на перемогу в турнірі – Уругвай та Бразилія. Прогнозовано на полі точилась рівна боротьба, а переможця вдалось визначити лише у серії пенальті. 

Аргентина попри фейл Мессі вийшла в півфінал Копа Амеріка, вибивши Еквадор в серії пенальті

В ударах з 11-метрової позначки одноклубник Андрія Луніна в Реалі Едер Мілітао не зміг переграти воротаря, а новачок Ювентуса Дуглас Луїс поцілив у стійку. Голкіпер "селесао" Аліссон намагався врятувати свою команду й відбив удар Хіменеса, однак цього виявилось замало. Угарте реалізував вирішальну спробу й відправив Бразилію додому. 

У паралельному матчі Колумбія знищила Панаму, за яку виступає нападник Зорі Едуардо Герреро. "Триколірні" гарантували собі успіх ще у першому таймі, забивши супернику три м'ячі. Найбільше запалював екс-зірка Реала Хамес Родрігес. До перерви він забив з пенальті та віддав два асисти. У другій половині колумбійці засмутили суперника ще двома м'ячами й без пробились у наступний етап. 

Таким чином, сформовано усі пари півфіналу Копа Амеріка. Уругвай побореться з Колумбією, а Аргентина перевірить на міцність Канаду.