УКР РУС

Кроос звернувся до Педрі у прощальному листі: "Це дуже важливо для мене"

6 липня 2024 , 17:45 / Читать на русском

Тоні Кроос, який пішов з футболу після Євро-2024, у своїй прощальній промові згадав, як вирішив повернутися до складу збірної Німеччини, подякував фанам та звернувся до Педрі. 

"29 вересня 2023 року задзвонив мій телефон. Телефонував Юліан Нагельсманн. Прохання: повернутися до збірної Німеччини. Перша думка в голові: я не дурний! Перша думка в моєму серці: бл**ь так! Як ми всі знаємо, серце вирішує.

Іспанія – Німеччина: відео голів та огляд матчу 1/8 фіналу Євро-2024

Моя перша думка вранці 6 липня 2024 року: я радий, що це зробив. Попри весь смуток і порожнечу після вчорашнього фінального свистка. Я завжди бачив у команді більше, ніж вона показувала в останні роки. Але я не очікував, що за такий короткий проміжок часу у нас з'являться дійсно реальні шанси виграти титул, і знову стати в один ряд з найкращими! Ось чому я дуже пишаюся тим, що зробила ця команда! І це знову може бути вся Німеччина.

Особлива подяка всім, хто зробив цей домашній чемпіонат Європи особливим. Ми вас бачили і відчували. На особистому рівні хочу подякувати за дійсно дуже особливу теплоту і прихильність протягом останніх тижнів. Це було дуже особливо. І нарешті прохання: тепер, коли Німеччина повернула свою кохану дитину – не відпускайте її! Шлях цієї команди продовжується. І це дуже допомагає, якщо ви будете підтримувати її навіть на поганих етапах!

Я можу запевнити вас в одному: це група чудових людей, які віддадуть все, щоб досягти успіху! У такий спосіб, оскільки це дуже важливо для мене: пробач і одужуй скоріше, Педрі! Логічно, я не мав наміру завдати тобі болю. Швидкого одужання і всіх благ. Ти чудовий гравець", – написав Кроос на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, Педрі зазнав травми після зіткнення з Кроосом та був змушений достроково завершити чвертьфінал Євро-2024. Попри втрату основного півзахисника Іспанія обіграла Німеччину в овертаймах та пробилася у півфінал турніру.