УКР РУС

Ще одна легенда збірної Німеччини може завершити кар'єру після Євро-2024

6 липня 2024 , 14:05 / Читать на русском

Чвертьфінальний матч проти Іспанії, ймовірно, став останнім у футболці збірної Німеччини для Томаса Мюллєра.

"Так, дуже ймовірно, що це був мій останній матч за збірну Німеччини", – заявив 34-річний атакувальний півзахисник мюнхенської Баварії.

На Євро-2024 в штрафному можна грати рукою – Кукурелья, схоже, про це знав

Мюллєр виступає за збірну Німеччини з 2010 року. Сумарно провів 131 матч, у яких відзначився 45 голами (10 із них – на чемпіонатах світу) і 41 асистом. У 2014 році у складі Бундестіму став чемпіоном світу.

На відміну від Тоні Крооса, який заявив, що остаточно завершує кар'єру гравця, Мюллер поки говорить лише про виступи за збірну.

На клубному рівні у футболіста, який з 2004 року перебуває у системі Баварії, є ще один законтрактований рік з мюнхенським клубом (угода закінчується 30 червня 2025 року).

Якщо гравець через рік і вирішить завершити активні виступи, у нього великі шанси залишитись у Баварії на одній з керівних посад.

Раніше повідомлялось, що ключові персони Баварії розгледіли в Мюллєрі потенціал стати босом клубу. Томасу точно запропонують місце у наглядовій або виконавчій раді. Ба більше, йому пророкують долю Улі Хьонесса, який після відходу з посади президента клубу продовжує з тіні впливати на процеси. Харизматичний футболіст вже зараз вважається символом Баварії та може добратися навіть до президентства, ставши "новим Хьонессом".