УКР РУС

Екс-чиновник НОК розкритикував Шевченка, Реброва та тренерів УПЛ за небажання посприяти Ротаню – відзначив лише Пушіча

5 липня 2024 , 16:39 / Читать на русском

Колишній віцепрезидент НОК Микола Томенко вважає, що президент УАФ Андрій Шевченко та головний тренер збірної Сергій Ребров не доклали всіх зусиль, щоб на Олімпіаді наша команда була представлена оптимальним складом.

"Олімпійська футбольна збірна, яка не потрібна Україні, або як гонитва за грошима перемогла національну честь і гідність. У мене просте запитання до керівників нашої Української асоціації футболу, до президента УАФ, радника Зеленського Андрія Шевченка і віцепрезидента УАФ, друга Єрмака Сергія Реброва: "А що ви зробили, щоб олімпійська збірна України почала вчасно підготовку у своєму найкращому складі?"

Шаран розніс українські клуби за небажання відпускати гравців на Олімпіаду

У мене також запитання до тренера Динамо і депутата Київради від патріотичної партії УДАР Олександра Шовковського (до власників клубу у мене запитань немає): "Невже гонитва за грошима Ліги чемпіонів і гра з сербським Партизаном важливіша за гідну презентацію футбольної і водночас воюючої України перед мільярдами глядачів Олімпіади в Парижі?

Тренер Шахтаря боснієць Марино Пушич виявився свідомішим і патріотичнішим за українських тренерів і відпустив 5 гравців до олімпійської збірної. Хоча щонайменше Артем Бондаренко і Георгій Судаков, які були одними з лідерів нашої молодіжної команди, мусили б бути разом зі своїми одноклубниками Сіканом, Очеретьком, Криськівим, Сігєєвим та Фесюном.

Динамо ж не дозволило Волошину, Нещерету, Вівчаренку і Бражку, які прагнули захищати спортивну честь України, їхати на Олімпіаду. Натомість відпустили аж двох гравців: Брагару і Михайленка", – написав Томенко на своїй сторінці в Facebook.