УКР РУС

Тренер збірної України U-19 озвучив завдання команди на Євро: "Наразі це найсильніший склад"

5 липня 2024 , 00:36 / Читать на русском

Головний тренер юнацької збірної України Дмитро Михайленко поділився думками перед стартом чемпіонату Європи.

"Ми з футболістами були на зв'язку протягом останнього місяця. У хлопців бойовий настрій, усі хочуть працювати. Чи вдалось запросити найкращих? Гадаю, так. Цього разу до нас приєдналася низка гравців, яких не було в Північній Македонії в еліт-раунді. Вважаю, що наразі це найсильніший склад свого віку.

Шевченко, Суркіс та Кревсун – у складі збірної України U-19 на Євро

Ми володіємо повною інформацією. Вважаю, наш тренерський штаб добре вивчив опонентів. Тепер головне – донести всі наші думки до хлопців, а їм – використати це на футбольному полі. Фаворит нашої групи – Італія? На папері, справді, ця збірна стоїть одноосібно. Італійці впевнено пройшли свою групу в еліт-раунді, але я поки що не поспішав би з висновками. У фінальній частині всі команди можуть піднести сюрприз.

Завдання команди? Ми ставитимемо перед командою максимальні завдання, але передусім дуже хотілося б пробитися на чемпіонат світу U-20", – наводить слова Михайленка офіційний сайт УАФ.

Нагадаємо, збірна України U-19 у груповому етапі Євро-2024 зіграє проти Північної Ірландії (15 липня), Норвегії (18 липня) та Італії (21 липня).