УКР РУС

П'яний екс-нападник збірної Англії влаштував бійку в ресторані – курйозне відео

3 липня 2024 , 15:06 / Читать на русском

Колишній нападник збірної Англії та низки клубів АПЛ Енді Керолл вляпався у скандал.

35-річний нападник, який наразі виступає в другому по силі дивізіоні Франції за Ам'єн, став зіркою соцмереж через п'яні розбірки. Футболіст разом зі своєю дружиною вечеряли у лондонському ресторані Sexy Fish. Після гарно проведеного часу парочка попрямувала до виходу. 

П'яна легенда Ліверпуля причепився до героя Борусії Д після півфіналу ЛЧ – футболіст ледь вирвався

У цей момент Керолл зчепився з якимось незнайомцем, який швидко втік після сутички з гравцем, повідомляє The Sun. Енді намагався знайти опонента й з розірваною футболкою бігав по проїжджій частині, голосно лаючись. 

"Енді посварився з хлопцем, коли вони вже збиралися йти. Вони обоє вивалилися на вулицю. Всі були шоковані, коли побачили, як він котиться сходами з іншим хлопцем. Усе сталося дуже швидко. 

Люди намагалися заспокоїти його, але він явно хотів продовжити, кричав: "Де він?". Я не звинувачую іншого хлопця за те, що він утік. Потрібно бути сміливим, щоб кинути виклик такому велету зростом 1,95", – розповів один з очевидців інциденту.

Нагадаємо, Керолл провів 9 матчів за збірну Англії, в яких забив 2 голи. В АПЛ встиг провести 248 поєдинків, погравши за низку провідних клубів – Ньюкасл, Ліверпуль, Вест Хем тощо.