УКР РУС

"Думали, що румунів стоячи обіграють": відомий тренер прокоментував фіаско України на Євро-2024

30 червня 2024 , 18:53 / Читать на русском

Відомий український тренер Сергій Пучков поділився думками щодо виступу збірної України на Євро-2024.

"У нашої збірної немає стабільності. От скажіть, хто, окрім голкіпера, на континентальній першості зіграв стабільно? Більше ніхто! Візьміть будь-кого з футболістів – у кожного були провали.

Збірна України записала прощальне відео на Євро-2024 – гравці і тренер заговорили різними мовами

Що поробиш, у збірної України немає лідера, який повинен був повести за собою товаришів по команді. Такого, слово якого – закон. Що він сказав – те і повинні партнери робити. Такого, який виконує на полі обов’язки головного тренера. Якби знайшовся такий, то можливо, був би шанс із збірною Бельгії не 0:0 зіграти, а виграти.

І правильно говорять чимало моїх колег, що на цьому чемпіонаті Європи деякі наші футболісти продавали самі себе. Думали, що румунів вони стоячи обіграють. Але що з цього вийшло – усі ми добре знаємо", – розповів Пучков у коментарі UA-Football

Нагадаємо, Україна провела на Євро-2024 лише три поєдинки і вже після групового етапу поїхала додому, посівши останнє місце в турнірній таблиці. Команда Реброва розгромно програла Румунії (0:3) у першому турі, здобула вольову перемогу над Словаччиною (2:1) та розписала нульову нічию з Бельгією (0:0).