УКР РУС

Франція – Польща – 1:1 – відео голів та огляд матчу Євро-2024

25 червня 2024 , 21:58 / Читать на русском

Поляки несподівано відібрали очки у французів (1:1), грюкнувши дверима в останньому для себе поєдинку на континентальній першості. Відео голів та огляд зустрічі дивіться на "Спорт 24".

Зєлінскі вже на 6-й хвилині небезпечно пробивав з-за меж штрафного, але Меньян потягнув. Ернандес у відповідь був першим на добиванні після прострілу у воротарський, однак Скорупскі максимально скоротив кут обстрілу і не дав забити.

Франція віддала Польщі єдине очко на Євро і в 1/8 може вийти на Україну – Мбаппе та Роберт обмінялись дурними пенальті

В середині тайму Канте протягнув м'яч по центру, відпасував праворуч на Дембеле і той з гострого кута пробив прямісінько у голкіпера. Згодом Лєвандовскі головою замикав навіс – повз ліву стійку. Мбаппе міг забивати гол "у роздягальню", але знову врятував Скорупскі.

По перерві Дембеле заробив пенальті для Франції і Кіліан розпакував ворота поляків. На екваторі другої сорокап'ятихвилинки шанс зрівняти отримали і "Білі орли". Лєвандовскі з позначки не зумів переграти Меньяна, але арбітр наказав повторити спробу і з другого разу форвард Барселони не схибив. Бойова нічия, яка принесла Франції 5 очок і несподівану другу сходинку турнірної таблиці.