УКР РУС

Україна – Бельгія: прогноз букмекерів на доленосний матч Євро-2024

26 червня 2024 , 08:59 / Читать на русском

Україна зіграє з Бельгією у третьому турі групового етапу Євро-2024. Спорт 24 підкаже прогноз букмекерів на це протистояння.

Поєдинок у Штутгарті відбудеться цієї середи, 26 червня. Стартовий свисток пролунає о 19:00 за київським часом.

Забарний випромінює оптимізм перед матчем з Бельгією: "Треба грати лише на перемогу"

Надійний букмекер FAVBET безперечним фаворитом протистояння у Штутгарті вважає Бельгію. Коефіцієнт на перемогу "червоних дияволів" становить 1,70 бала. На звитягу збірної України – 5,10. Ціна нічиєї – 4,05.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.
"Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйся правил (принципів) відповідальної гри".

Фахівці очікують на результативне протистояння. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,76 бала. На аналогічний тотал менше – 2,16.

Найімовірнішим автором голу букмекери вважають форварда збірної Бельгії Ромелу Лукаку (2,20). Серед українських футболістів найвище оцінюють шанси Артема Довбика (3,60) відзначитися у доленосній грі.

Гру розсудить англієць Ентоні Тейлор. На лініях йому допомагатимуть Гарі Бесвік і Адам Нанн. Функції четвертого арбітра виконає швед Гленн Нюберг.

Вболівати за "синьо-жовтих" у режимі реального часу можна буде на регіональних канал Суспільного та на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

У групі E склалася цікава ситуація. Перед останнім туром у всіх команд однакова кількість очок – по 3. "Синьо-жовті" за додатковими показниками перебувають на самому дні турнірної таблиці.

Поки Україна битиметься з Бельгією, румуни у паралельному матчі мірятимуться силами зі словаками. Щоб гарантовано здобути путівку у плей-офф, підопічним Сергія Реброва слід перемагати команду Доменіко Тедеско.