УКР РУС

Відомий воротар запропонував себе Реалу замість Луніна

21 червня 2024 , 12:15 / Читать на русском

На тлі можливого відходу з Реала воротаря збірної України Андрія Луніна, з'являється дедалі більше чуток щодо того, хто замінить його у "королівському клубі".

Так, за інформацією Defensa Central, з керівництвом мадридців щодо працевлаштування зв'язався відомий екс-воротар Манчестер Юнайтед та збірної Іспанії Давід Де Хеа.

Циганков може не зіграти зі Словаччиною – футболіст пропустив тренування у загальній групі

Втім, за даними джерела, президент Реала Флорентіно Перес поки не розглядає підписання Де Хеа, який провів минулий сезон без ігрової практики.

Зазначимо, що Давід Де Хеа досі перебуває без клубу після того, як пішов з Манчестер Юнайтед, з яким в іспанця завершився контракт. Взимку Де Хеа мав пропозиції від клубів Саудівської Аравії, але відмовився від переїзду на Близький Схід. Іспанець вже контактував з керівництвом Реала у минулорічне літнє та останнє зимова трансферні вікна. Але до угоди справа не доходила.

Нагадаємо, Давід Де Хеа виступав за Манчестер Юнайтед 12 років (2011-2023). У складі манкуніанців він провів 545 матчів.

Transfermarkt зараз оцінює голкіпера у 5 млн євро.

Раніше повідомлялось, що Реал також розглядає можливість продовження оренди Кепи, на якого у Мадриді вже майже не розраховували.