УКР РУС

Румунія – Україна: прогноз букмекерів на стартовий матч підопічних Реброва на Євро-2024

17 червня 2024 , 09:00 / Читать на русском

Україна стартує на Євро-2024 матчем з Румунією. Спорт 24 підкаже прогноз букмекерів на це протистояння.

Поєдинок першого туру групового етапу чемпіонату континенту відбудеться вже сьогодні, 17 червня. Стартовий свисток на Альянц Арені пролунає о 16:00. Гру розсудить бригада арбітрів на чолі зі шведом Гленном Нюбергом.

Тандем Довбик-Циганков ошелешив захисника збірної Румунії, суперник вже відчув міць українців

Надійний букмекер FAVBET фаворитом матчу Україна – Румунія вважає підопічних Сергія Реброва. Коефіцієнт на успіх нашої збірної становить 1,93 бала. На звитягу команди Едварда Йорданеску – 4,55. Ціна нічиєї – 3,45.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ «БК «ФАВБЕТ» на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за № 433.
"Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйся правил (принципів) відповідальної гри".

Фахівці очікують на не надто результативну зустріч. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 2,24 бала. На аналогічний тотал менше – 1,70.

Найімовірнішим автором голу в цьому поєдинку букмекери вважають українського форварда Артема Довбика (2,50). Також високо оцінюють шанси ще одного українського нападника Романа Яремчук (3,00).

Вболівати за підопічних Сергія Реброва у прямому ефірі можна буде MEGOGO за наявності відповідної підписки. Також Суспільне транслюватиме знаковий поєдинок у вільному доступі на своїх регіональних каналах.

Збірні України у Румунії в офіційному матчі зустрінуться вперше. Раніше вони провели 6 товариських ігор, у яких тричі перемагала наша команда, і стільки ж разів суперники.

Нагадаємо, щоб пробитися у фінальну частину континентальної першості, нашій збірній довелося долати стикові матчі з Боснією і Герцеговиною (2:1) та Ісландією (2:1).

Натомість Румунія кваліфікувалася на Євро-2024 напряму, вийшовши з першого місця в групі, випередивши найближчого переслідувача (Швейцарію) на 5 очок. Ба більше, триколірні пропустили лише 5 м'ячів на цьому етапі. Кращий показник лише у топ-збірних.

Нагадаємо, у фінальній частині континентальної першості Україна та Румунія за вихід у плей-офф також змагатимуться з Бельгією і Словаччиною.