УКР РУС

"Ми, Україна та Румунія – команди одного рівня": екс-форвард збірної Словаччини оцінив суперників на Євро-2024

14 червня 2024 , 19:08 / Читать на русском

Колишній форвард збірної Словаччини Марек Мінтал вважає, що словаки рівні за силою зі збірною України та Румунії в групі E на Євро-2024.

"Для мене фаворитами групи є бельгійці. Але я переконаний, що перемогти нас їм буде непросто. У нас теж є хороші гравці, але якісніші – звісно, у складі суперника.

Гравці збірної України знялися в емоційній фотосесії перед стартом Євро-2024 – відео залаштунків

Решта три команди групи загалом рівні між собою за силою і боротимуться за друге місце. Ті, хто давно дивиться футбол, знають, чого можна очікувати від румунів, у який футбол вони гратимуть.

Я уважно спостерігав за збірною України кілька днів тому, коли вона грала проти Німеччини в товариському матчі. Це грізний противник. Так, німці їх суттєво перевершували за грою, але щойно українці отримували простір, вони ставали дуже небезпечними. У складі української збірної є розумні та небезпечні гравці", – наводить слова Мінтала видання SportWeb.

Нагадаємо, на Євро-2004 Україна потрапила до групи Е. "Синьо-жовті" стартують 17 червня матчем з Румунією. Зі Словаччиною зіграють 21 червня, а з Бельгією – 26 червня.

Марек Мінтал у 2002-2009 роках зіграв за збірну Словаччини 45 матчів, у яких забив 14 голів.