УКР РУС

Екс-захисник Шахтаря застеріг колишню команду від Мудрика: "Румунії слід боятися Україну"

13 червня 2024 , 18:09 / Читать на русском

Колишній захисник Шахтаря та збірної Румунії Разван Рац висловився щодо шансів своєї екс-команди у поєдинку проти збірної України в рамках Євро-2024.

"Якщо зараз говорити, яка стратегія правильна, я думаю, це залежатиме від того, як вас змусить грати суперник. Можливо, нам доведеться зайняти оборонну позицію та застосувати контратаки.

Довбик отримав цікаве прізвисько в Італії – форварда Жирони порівнюють з суперником збірної України на Євро-2024

Ми могли б зробити ставку на швидких гравців та здивувати у контратаках, я не думаю, що це погана стратегія. Поки ми маємо можливість тримати м'яч і володіти ним, будувати атаки, чому б і ні? Думаю, Україна має футболістів, які окрім клубів, в яких вони діють, також показали себе, провели хороші сезони. Йдеться про Довбика, Циганкова, Мудрика, у якого за спиною є двигун, він той, хто спускає вітрила та дуже добре біжить, це гравець, якого продали за певну суму, а не продали просто так.

Вони найбільш відомі, але є й інші гравці, які грають у київському Динамо, Шахтарі, Зінченка я забув. Нам слід боятися, але не в тому сенсі, що ми програли заздалегідь, ставитися до них так, як слід, і намагатися отримати від цієї гри максимум користі. Навіть якщо Україна має дуже хорошу команду, вона не є апріорі переможцем як Бельгія. Це може бути корисним для нас", – цитує Раца Gazeta Sporturilor.