УКР РУС

Судаков ризикує пропустити спаринг з Молдовою – хавбек розповів, коли зможе допомогти збірній України

9 червня 2024 , 17:41 / Читать на русском

Георгій Судаков прокоментував товариський поєдинок збірної України проти Польщі та пролив світло на своє пошкодження.

"Важко сказати, яка основна причина поразки. Напевно, десь втратили концентрацію при стандартах. Пропустили два швидкі м'ячі, а потім третій. Після такого важко оговтатися і зрівняти рахунок.

Суперник збірної України на Євро-2024 втратив двох лідерів: "Виглядає не дуже добре"

Але ми показали гідну гру, хоча й усвідомлюємо, що результат важливий для всіх. Утім, ми готуємося до Євро й розуміємо, що матч був товариським. У першу чергу ми маємо підготуватися до стартового поєдинку з Румунією.

Щодо самої побудови нашої гри, то не можна сказати, що ми грали погано. Ключову роль зіграли два кутові. Коли на 30-й хвилині програєш – 0:3, вирівнятися важко.

У першому таймі поляки почали високо пресингувати, а в нас було багато втрат м'яча у простих ситуаціях. Думаю, нам потрібно було грати більш вертикально. Коли ж ми перебудувалися, то вже в першому таймі мали три хороші нагоди. Моменти стали з'являтися, коли ми почали грати їм за спину. У цих компонентах нам варто було додати відразу.

Попри нещодавнє пошкодження я почуваюся майже готовим. Є ще кілька днів, потім – матч із Молдовою. Тоді вже, думаю, буду повністю готовим до поєдинку з Румунією", – розповів Судаков у коментарі УАФ