УКР РУС

У Барси величезні проблеми з гравцями: Ямал, Кубарсі, Бальде та інші – під питанням

9 червня 2024 , 12:49 / Читать на русском

Барселона через фінансові проблеми не може зареєструвати на наступний сезон не лише новачків, а й гравців основи.

9 із 25 футболістів, які починали ігри Ла Ліги-2023/24 в стартовому складі, не можуть бути зареєстровані, повідомляю The Athletic. Такі труднощі з'явились після того, як іспанський клуб перевищив ліміт витрат на зарплати на 130 млн євро.

Лунін зацікавив Інтер – Перес уже дав відповідь чемпіону Італії щодо свого голкіпера

Якщо Барселона продовжить контракти з Серхі Роберто і Маркосом Алонсо, то не зможе належним чином заявити їх на наступний сезон. Минулого року були застосовані особливі процедури та винятки щодо Вітора Роке та Іньїго Мартінеса, тому доведеться зареєструвати їх заново.

Деякі вихованці клубу, зокрема Ламін Ямал, Пау Кубарсі, Ектор Форт та Алехандро Бальде, досі не пройшли формальної процедури реєстрації. Також Барселона має розбіжності щодо договору клубу з Гаві, які вони вирішують у суді. Сумніви щодо його майбутнього зберігатимуться доти, доки судова справа не завершиться.

Жоау Канселу та Жоау Феліш перебувають у клубі на правах оренди, і якщо Барселона вирішить залишити їх – гравців потрібно буде реєструвати заново. Також ситуацію з заробітними платами погіршить повернення з оренди Ансу Фаті, Клемана Лангле, Сержиньйо Деста та Еріка Гарсії.