УКР РУС

Інгулець несподівано звільнив тренера, з яким вийшов в УПЛ – відомо, хто його замінить

5 червня 2024 , 21:28 / Читать на русском

Владислав Лупашко офіційно покинув Інгулець.

Владислав Лупашко офіційно покинув Інгулець, з яким у цьому сезоні виграв Першу лігу та виборов путівку в УПЛ. Про це клуб повідомив у своїх соцмережах

Маркевич відреагував на чутки про відставку з Карпат

Ймовірною причиною відходу з клубу є сварка наставника з президентом Інгульця Олександром Поворознюком, якому нібито не сподобалось те, що фахівець "гострить лижі" у Карпати, де може замінити Мирона Маркевича. Про це повідомляє KDK. Також джерело додає, що наступним тренером новачка УПЛ може стати Желько Любеновіч, який з Минаєм понизився у класі. 

Натомість Поворознюк на тлі чуток про сварку з Лупашком тепло попрощався з тренером, відзначивши його досягнення.

"Його внесок у розвиток нашого клубу важко переоцінити. Гра, яку Інгулець демонстрував протягом сезону, відповідала найвищим професійним стандартам. І найголовніше, що Владислав Вікторович, як людина і тренер – переможець, якого ми з великим жалем, але великою подякою та легким серцем відпускаємо у світ нових викликів. Сподіваємось, що наша спільна історія ще повториться на найвищому рівні. Успіхів тобі, Владе! Ти назавжди в серцях вболівальників Інгульця!" – йдеться у його заяві в соцмережах клубу.