УКР РУС

ЛНЗ ще не відмовився від Дулуба, але розглядає трьох тренерів-легіонерів

5 червня 2024 , 20:10 / Читать на русском

ЛНЗ не може домовитися про продовження контракту з головним тренером команди Олегом Дулубом та розглядає кандидатури інших тренерів-легіонерів.

Наразі переговори тривають, але сторони не можуть узгодити фінансові умови нової угоди. І якщо перемовини з білоруським фахівцем зірвуться, у черкасців є декілька варіантів його заміни.

ЛНЗ отримав нового власника – раніше він був віце-президентом клубу

Як повідомляє ТаТоТаке, у цьому шорт-листі фігурує словенець Славіша Стояновіч (Льєрс, Црвена Звезда, Рига, збірна Латвії), головний тренер ЛАСКа – австрієць Томаш Дараш, а також екс-наставник юнацької команди Шахтаря, а нині головний тренер тбіліського Динамо – іспанець Андерс Карраско.

ЛНЗ у сезоні-2023/24 дебютував у найвищому дивізіоні українського футболу, показавши вельми пристойний результат – 7-ме місце, слідом за командами, які боролися за єврокубки.

Нагадаємо, напередодні ЛНЗ змінив власника. Андрій Полтавець прийняв рішення залишити посаду президента черкаського клубу. Саме за період його керівництва ЛНЗ пройшов шлях від чемпіонату області до Прем’єр-ліги.