УКР РУС

Ребров оцінив спаринг збірної України: "Була команда, яка розуміла, шляхом чого ми можемо грати на рівні Німеччини"

4 червня 2024 , 01:03 / Читать на русском

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував "сухий" товариський поєдинок проти Німеччини.

"Головною метою цієї гри було підготуватися до старту Євро. Вона вийшла дуже корисною і для нас, і для Німеччини.

"Лев Матчу": фанати обрали найкращого гравця України у поєдинку проти Німеччини

На жаль, зараз гравці не готові на 100%, але попереду в нас майже два тижні підготовки. Я сьогодні побачив велике бажання у гравців – це важливо. Було велике бажання грати на оборону, на всю команду.

На жаль для нас, ми дуже багато оборонялися, але сьогодні була команда, яка дійсно розуміла, шляхом чого ми можемо грати на рівні збірної Німеччини.

Дуже добре для України, що ми представлятимемо її на чемпіонаті Європи в Німеччині. Це дуже добре для нашої нації. Україна хоче бути в Європі, Україна хоче бути частиною Європи. Такий форум – дуже важливий для нашої країни.

Я радий, що зараз ми тут. Я радий, що ми зіграли з Німеччиною, яка є найважливішим партнером України у війні. Ми дуже вдячні Німеччині. Поки ми знаходимося тут, у команди не було жодних проблем. Куди б ми не пішли – всі нас підтримують. Це дуже важливо.

На жаль, в нашій країні футбол зараз не на першому місці. Дуже важливо, щоб всі у світі підтримували Україну у цій війні. І тоді, я впевнений, дуже скоро футбол буде в нас знову на першому місці", – сказав Ребров УАФ.