УКР РУС

Автор першого голу збірної України оцінив потенціал команди Реброва та зробив позитивний прогноз

3 червня 2024 , 13:37 / Читать на русском

Колишній форвард збірної України Іван Гецко поділився думкою про підготовку і майбутні виступи національної команди на Євро-2024.

"Вважаю, що наш тренерський штаб спеціально підбирав спаринг-партнерів за принципом: сильний, середній і слабкий, хоча особисто я не вважаю, що збірна Mолдови буде, як кажуть, хлопчиком для биття.

Ребров оголосив заявку збірної України на матч з Німеччиною

Саме з Німеччиною наш керманич хоче одержати вичерпну інформацію, в якій спортивній формі перебувають, передусім, ті гравці, що захищають честь зарубіжних клубів. Завдання це буде не з легких, бо з різних причин в наших легіонерів не однакова ігрова практика. Взяти хоча б для порівняння нападників: Артем Довбик грав у Жироні постійно, а Роман Яремчук – у Валенсії частіше був серед запасних.

Ось чому для Сергія Реброва, який добре знає можливості своїх підопічних, буде дуже важливо, аби до згаданого вже поєдинку з румунами наші футболісти знаходились в належному функціональному стані. Це першочергове завдання.

Як на мене, в України ще ніколи не було такої потужної збірної, адже в кожній лінії є лідери, які можуть повести вперед. І якщо до календарних матчів з румунами, словаками, бельгійцями наша головна команда підійде у всеозброєнні, то з виходом до наступного раунду проблем не буде", – наводить слова Гецка Sport.ua.

Іван Гецко свого часу (1992-1997 роки) провів за збірну України 4 матчі, у яких забив 1 гол. Але саме цей м'яч – у ворота Угорщини, став першим в історії "синьо-жовтої" команди.