УКР РУС

У Жироні розкрили плани на Довбика і Циганкова

2 червня 2024 , 17:01 / Читать на русском

Спортивний директор Жирони Кіке Карсель обережно прокоментував трансферну політику.

Артем Довбик, Віктор Циганков і Алейш Гарсія перебувають на радарах топ-клубів Європи. Каталонці не поспішають прощатися зі своїми гравцями і спробують зберегти кістяк команди до наступного сезону, щоб гідно вперше в історії виступити у Лізі чемпіонів. 

"Вони щасливі у Жироні" – спортдир каталонців прокоментував чутки про можливий відхід лідерів

"Ми дуже чітко розуміємо, чого хочемо. Намір – зберегти якомога більше гравців у команді, хоча ми також відкриті для важливих пропозицій. Попри інтерес, який може з'явитися з боку великих клубів, я не впевнений, що гравці хочуть піти від нас. Вони щасливі в Жироні, а гроші – це ще не все.

Ми повинні насолоджуватися Лігою чемпіонів, але пріоритет – не страждати у Ла Лізі. Це ключ до розвитку проєкту. Якщо ми не будемо конкурентними в лізі, то не будемо і в Європі.

Я відчуваю, що це мій проєкт, я дуже схвильований цим. До приходу Мічела я відчував себе виснаженим, тепер я сильний і щасливий. Тут я завжди відчував, що мене визнають і люблять. Я не думаю, що ми досягли своєї стелі. У нас все ще є виклики і простір для зростання", – цитує Карселя Estadio Deportivo