УКР РУС

Мессі все ще може зіграти з Україною – зруйнує мрію скандального воротаря

30 травня 2024 , 20:08 / Читать на русском

Головний тренер олімпійської збірної Аргентини з футболу Хав'єр Маскерано не втрачає надії заманити на Ігри у Парижі Ліонеля Мессі.

Як повідомляє Sport.es, Аргентина напередодні отримала офіційний дозвіл для залучення у олімпійську команду чемпіонів світу Хуліана Альвареса та Ніколаса Отаменді. Манчестер Сіті та Бенфіка погодилися відпустити своїх гравців на турнір у Парижі, який вибивається з загального фктбольного календаря.

Рух все ж готовий відпустити своїх футболістів на Олімпіаду-2024, але є важлива умова

Нагадаємо, кожна команда може залучити лише трьох футболістів, старших за 23 роки. Тому одна вакансія у аргентинців ще є.

Хав'єр Маскерано досі вмовляє Мессі стати третім. Ліонель поки в роздумах, причому все у цьому питанні залежить саме від гравця, оскільки Інтер Маямі вже заявив, що не впливатиме на його вибір.

Мессі вже має золоту медаль Олімпійських Ігор. У 2008-му він привів Аргентину до трофея на полях Китаю. До речі, Маскерано тоді грав поруч з Лео.

Якщо Мессі погодиться зіграти у Парижі, він зіпсує плани Емі Мартінеса. Скандальний голкіпер публічно заявляв про мрію поїхати на Олімпіаду, але поки не отримав дозвіл від Астон Вілли.

Нагадаємо, що Аргентина зіграє з Україною на груповому етапі ОІ-2024. Команда Ротаня зійдеться з зірковими суперниками в останньому турі 30 липня в Ліоні. Інші конкуренти по групі – Марокко та Ірак.