УКР РУС

Шахтар через програш Поліссю виселили з готельного комплексу у Львові – Вацко

27 травня 2024 , 18:51 / Читать на русском

Журналіст Віктор Вацко заявив, що Шахтар виселили з готельного комплексу Emily Resort у Львові. Це може бути пов'язано з програшом "гірників" Поліссю.

"Я не розбираюсь, де здача матчу, а де просто команда погано грає у футбол. Хоча Шахтар у Житомирі на розслабоні зіграв явно – це було очевидно.

Вихованець Арсенала офіційно покинув Полісся – гравцям Шахтаря і Динамо також вказали на двері

Так само зрештою як і минулого сезону в останньому турі проти Ворскли. Тоді говорили, що це була подяка Ворсклі за відібрані очки в Дніпра-1 у чемпіонських перегонах. Зараз говорять про "злив" Поліссю. З іншого боку, у нас у футболі завжди так було. Комусь щось про когось треба говорити.

От мені сьогодні WhatsApp розповів, що Шахтар виселили з Emily Resort. Мовляв, тому що в когось є комфортна впевненість, що проти Полісся Шахтар не дуже викладався на повну. Така от історія. Для мене, якщо чесно, ця історія кумедна. Для Руха та Шахтаря, я думаю, не дуже", – сказав Вацко в ефірі свого Youtube-каналу.

Відзначимо, що Шахтар базується у Львові, у готельному комплексі Emily Resort, яким володіє почесний президент Руху Георгій Козловський.

Нагадаємо, у останньому турі УПЛ Шахтар програв у Житомирі Поліссю (0:2). Цей результат у сукупності з підсумком матчу Рух – Динамо (1:2), дозволив Поліссю пробитися у єврокубки, та не пустив туди львівську команду.