УКР РУС

В АПЛ визначили найкращий гол сезону – відео шедевра у ворота команди Миколенка

26 травня 2024 , 20:01 / Читать на русском

Найкращим голом в АПЛ сезону-2023/24 визнали удар бісеклетою у ворота Евертона 19-річного вундеркінда Манчестер Юнайтед Алехандро Гарначо.

Команди зустрічалися у матчі 13-го туру чемпіонату Англії у листопаді минулого року. Рахунок у цьому поєдинку був відкритий на 3-й хвилині. Тоді Далот подав у штрафний майданчик, а Гарначо ударом у падінні через себе вразив ворота Пікфорда.

Легендарний клуб з першої спроби повернувся в АПЛ – визначився останній учасник сезону 2024/25

Гол викликав захоплення у глядачів та неймовірну реакцію самого футболіста, який сказав: "Не міг у це повірити, чесно кажучи. Я не бачив, як забив. Просто послухав натовп і сказав: Боже мій!".

Алехандро Гарначо народився в Іспанії та виховувався у школах футбольних клубів Хетафе та Атлетіко Мадрид. У жовтні 2020 року приєднався до Академії Манчестер Юнайтед. Дебютний матч за головну команду МЮ зіграв у квітні 2022 року. У сезоні-2023/24 19-річний футболіст забив 7 голів у 36 матчах АПЛ.

Гарначо провів кілька матчів за збірну Іспанії U-18, але потім обрав Аргентину. Проте наразі він заграний лише у збірній Аргентини до 20 років.

Трансферна вартість Гарначо становить 40 млн євро.