УКР РУС

Кроос раптово оголосив про завершення кар'єри після домашнього Євро-2024

21 травня 2024 , 14:24 / Читать на русском

Тоні Кроос завершить кар'єру після чемпіонату Європи-2024 у Німеччині.

Зірковий півзахисник Реала ошелешив вболівальників шокуючою звісткою. Поточний сезон у футболці "королівського клубу" стане для нього останнім у кар'єрі. Німець допоможе своїй збірній на домашньому Євро і повісить бутси на цвях. 

Реал досі мусить платити Челсі за Азара, хоча вінгер уже завершив кар'єру

"Як я завжди казав: Реал Мадрид є і буде моїм останнім клубом.

17 липня 2014 року – день моєї презентації в Реалі, день, який змінив моє життя. Моє життя як футболіста, але особливо як людини. Це був початок нової глави в найбільшому клубі світу. 

Після 10 років, наприкінці сезону, ця глава завершується. Ніколи не забуду того вдалого часу! Особливо хочу подякувати всім, хто прийняв мене з відкритим серцем і довірився мені. Але особливо я хотів би подякувати вам, дорогі мадридці, за вашу прихильність і любов з першого дня до останнього. 

Водночас це рішення означає, що моя кар'єра активного футболіста завершиться цього літа після чемпіонату Європи", – повідомив Кроос у Instagram. 

Тоні виступав за Реал протягом десяти сезонів і встиг виграти 22 титули в 463 матчах: 4 ЛЧ, 5 Клубних чемпіонатів світу, 4 Суперкубки Європи, 4 титули Ла Ліги, 1 Кубок Іспанії та 4 Суперкубки Іспанії. Також у 2014 році ставав чемпіоном світу зі збірною Німеччини, брав ЛЧ та низку інших трофеїв з Баварією.