УКР РУС

Минай вирвав вольову перемогу у Колоса, Гармаш та Моура вибороли нічию для Металіста 1925 з Поліссям

19 травня 2024 , 17:35 / Читать на русском

Відбулися матчі 29-го туру української Прем'єр-ліги.

УПЛ, 19-й тур

Верес – Олександрія – 2:2

Голи: Дахновський, 19, Морозко, 23 – Михайленко, 12 (пен), 79

Металіст 1925 – Полісся – 3:3

Голи: Гармаш, 2, Арі Моура, 90, 90+2 – Мустафаєв, 10, Ндукве, 21, Ернандес, 30

Минай – Колос – 3:2

Голи: Ременяк, 36, Кораблін, 67, Вакула, 81 – Ільїн, 2, Цуріков, 58

Рух – Чорноморець – 2:0

Голи: Квасниця, 28, Таллес, 74

Верес, який бореться за виживання в УПЛ, розійшовся нічиєю з Олександрією. Перший тайм виявився насиченим. Поєдинок розпочався моторошним моментом з Ющишиним – він отримав удар у голову. За це арбітр також призначив пенальті і Михайленко вивів свою команду вперед. Вже за декілька миттєвостей Дахновський відквитав гол. Ще до кінця першої 45-хвилинки Морозко вивів рівнян вперед.

Минай шаленим камбеком обіграв Ворсклу у найбожевільнішому матчі сезону

По перерві команди довго не могли відзначитися. Та все ж під завісу зустрічі Михайленко зумів вибороти нічию для своєї команди.

У іншому матчі Металіст 1925 феєрично розписав нічию з Поліссям. Відкрити рахунок вдалося Харків'янам – Гармаш забив на 2-й хвилині. Та ще в дебютній 45-хвилинці по голу оформили Мустафаєв, Ндукве та Ернандес. По перерві здавалося, що глядачі вже так і не побачать голів, а Металіст 1925 точно зазнає поразки. Втім, у компенсований час Арі Моура дублем подарував нічию підопічним Скрипника. У підсумку харків'яни все ж продовжили перебувати на останньому місці турнірної таблиці.

Минай видав потужний поєдинок з Колосом. Підопічним Любеновіча вдалося піднятися на 15-місце, оформивши перемогу над Колосом з рахунком 3:2. Рахунок у протистоянні відкрили гості. Втім, на 36-й хвилині Ременяк зрівняв рахунок. По перерві команди продемонстрували справжню боротьбу – на 58-й хвилині відзначився Цуріков, та вже за декілька миттєвостей йому відповів Кораблін. Під завісу матчу гол Вакули вивів вперед закарпатців та врешті приніс перемогу.

Рух впевнено переміг Чорноморець. Львів'яни успішно нейтралізували Чорноморець у стартовій 45-хвилинці, а також вийшли вперед завдяки голу Квасниці. По перерві одесити остаточно втратили надію, хоч розпочали другий тайм доволі активно. На 74-й хвилині через помилку Путрі господарям поля вдалося подвоїти рахунок. Рух піднявся на 4-те місце, отримавши шанс виступати у Лізі конференцій наступного сезону.