УКР РУС

Ребров зізнався, чи сумує за роботою в клубі: "Я мав багато контрактів і запитів"

17 травня 2024 , 19:52 / Читать на русском

Сергій Ребров прокоментував свою роботу на чолі збірної України з футболу та похвалив підопічних за вражаючу жагу до перемог.

"Наскільки не вистачає щоденної роботи? Мені її дійсно не вистачає. Але коли надійшло запрошення від збірної України, я не міг відмовитись. Я мав багато контрактів і запитів, від тих же Еміратів, але усім відповів, що зараз обираю Україну.

Ребров оголосив склад збірної України на підготовчий збір і спаринги перед Євро-2024

Мені дуже цікаво працювати з нашими хлопцями. Перший рік завжди складний. Аби гравці краще мене розуміли потрібен час, а його в нас немає. За цей короткий період, ми зробили дуже багато. За 11 ігор ми програли лише одну (проти Італії у вересні 2023-го року – прим.). І це – велике досягнення.

Я бачив обличчя гравців після нашої перемоги з Ісландією. Було помітно, що вони розуміють, що вони зробили дуже багато. Вони навіть не уявляють, наскільки багато", – поділився Ребров у інтерв'ю Forbes.

Нагадаємо, Сергій Ребров очолив збірну України влітку минулого року. До того працював в київському Динамо, угорському Ференцвароші, Аль-Ахлі із Саудівської Аравії та в клубі Аль-Айн з ОАЕ.