УКР РУС

Ребров оголосив склад збірної України на підготовчий збір і спаринги перед Євро-2024

16 травня 2024 , 17:02 / Читать на русском

Наставник збірної України з футболу Сергій Ребров оголосив склад національної команди на підготовчий збір і товариські матчі перед Євро-2024.

Синьо-жовті розпочнуть підготовку до фінальної частини континентальної першості 30 травня в німецькому Нюрнберзі. УАФ повідомляє склад команди, яку візьме зі собою Сергій Ребров на збори.

Ребров розповів, як завдяки ЗСУ мотивував збірну, коли вона програвала Північній Македонії

Третього червня збірна України проведе товариський матч із господарями Євро-2024. Наступного дня наша команда вилетить до Варшави, де українці зіграють наступний підготовчий і водночас дружній матч із Польщею 7 червня. Заключною грою передтурнірного збору стане зустріч з національною командою Молдови 11 червня в Кишиневі. А наступного дня, 12 червня, національна команда прибуде до місця постійної дислокації на Євро-2024  містечка Вісбаден.

Остаточну заявку збірної України на Євро-2024 оголосять 7 червня. Нагадаємо, чемпіонат Європи з футболу розпочнеться 14 червня і триватиме до 15 липня. Україна на чемпіонаті Європи потрапила в одну групу з Бельгією, Словаччиною і Румунією.