УКР РУС

"У Мудрика запаморочилася голова": Почеттіно тривожно прокоментував стан Михайла після удару в голову

16 травня 2024 , 10:28 / Читать на русском

Головний тренер Челсі Маурічіо Почеттіно переймається небезпечною травмою Михайла Мудрика, якої українець зазнав у матчі АПЛ проти Брайтона (2:1).

Нагадаємо, Мудрик на високій швидкості головою випадково вдарився об плече Таріка Лемпті і впав. Михайло не бачив суперника, тож не дивно, що несподіваний удар відправив вінгера у нокаут.

Участь Мудрика у гольовій атаці в огляді матчу Брайтон – Челсі – 1:2

Лікарі привели Мудрика до тями, але дозволу повернутися до гри українець від представників медичного штабу так і не отримав. Почеттіно довелося зняти Михайла в рамках окремої заміни через підозру на струс мозку.

"З Мудриком не все гаразд, ми перевіряємо. У нього трохи запаморочилася голова, але ми використали заміну через ризик струсу мозку. Її правило передбачає 7 днів паузи, тому він не буде доступний для наступної гри. Я сподіваюся, що з ним все гаразд", – наводить слова Почеттіно Football London.

Челсі в останньому турі АПЛ приймає Борнмут. Навіть нічиєї "синім" вистачить, аби забетонувати за собою місце у єврокубках. Щоправда, це вже буде без допомоги Мудрика. Цього сезону наш вінгер зіграв за Челсі 41 матч. В його активі 7 голів та 2 асисти.

Травма Михайла додає переживань наставнику збірної України Сергію Реброву, адже до старту Євро-2024 залишилося менш як місяць.