УКР РУС

Розлючена Бенфіка з Трубіним розірвала середняка – українець оформив кліншит

12 травня 2024 , 21:52 / Читать на русском

У 33-му турі чемпіонату Португалії Бенфіка пошматувала Аруку.

Прімейра. 33-й тур

Бенфіка – Арука – 5:0

Голи: Ді Марія, 25, (п), Кокджу, 32 (п), Сілва Р, 42, 46, Тенгстед, 77

Нагадаємо, минулого тижня Бенфіка з Анатолієм Трубіним втратила шанси на чемпіонство, поступившись Фамалікану (0:2). Золото чемпіонату в цьому сезоні достроково дісталося Спортінгу.

Яремчук змарнував чудовий момент – Валенсія втратила очки з Райо Валькаєно

У цьому ж турі Арука потрапила під гарячу руку розлючених "орлів". На 25-й хвилині лік відкритим голам відкрив Анхель ді Марія, реалізувати пенальті. Трохи згодом перевагу лісабонців подвоїв Оркун Кокджу, який також влучно пробив з 11-метрової позначки.

Ще до перерви Бенфіка довела рахунок до розгромного – відзначився Рафа Сілва. А вже на самісінькому старті другого тайму він оформив дубль. До слова, наприкінці сезону Рафа Сілва покине "орлів". Коли півзахисник покидав поле, глядачі проводжали його зі сльозами на очах.

На цьому побиття Аруки не завершилося – п'ятий м'яч у її ворота відвантажив Тенгстед – 5:0. Анатолій Трубін зумів втримати свої володіння на замку.

Після цієї феєричної перемоги підопічні Рогера Шмідта продовжують перебувати на другій позиції чемпіонату Португалії (79 очок). Арука розташувалася на сьомому місці (46 пунктів).