УКР РУС

Лунін мав поступитися місцем Кепі, але українцеві несподівано допомогла власна помилка

25 квітня 2024 , 11:27 / Читать на русском

Тренерський штаб Реала має намір дати бодай ще один шанс Кепі Аррісабалазі до завершення сезону.

Про це повідомляє видання  Relevo. Попри те, що Кепа програв конкуренцію Луніну, робота баска упродовж кампанії не викликала претензій. Реал не буде викупляти контракт Аррісбалаги в Челсі, як планував це раніше. Однак хоче подякувати воротареві, довіривши йому місце в старті ще хоча б раз до завершення сезону.

Реал продасть Луніна, щоб не допустити втечі – Перес повісив кругленький цінник

Насправді це мало трапитися раніше – у матчі 31-го туру з Мальоркою. Однак перед цим Лунін припустився прикрої помилки у першій грі чвертьфіналу Ліги чемпіонів з Манчестер Сіті. Карло Анчелотті не хотів психологічно травмувати Андрія, підриваючи його впевненість. Тож випустив українця у поєдинку з Мальоркою, а Кепі довелося зачекати. Ймовірно, баск захищатиме ворота "вершкових" у матчі з Сосьєдадом, який відбудеться 26 квітня.

Також в Анчелотті є чіткий план щодо повернення Куртуа. Наставник не хоче форсувати відновлення бельгійця. Але сподівається, що Тібо також зіграє хоча б один поєдинок до завершення сезону. Крайній термін – матч з Бетісом 26 травня або ж потенційний фінал Ліги чемпіонів 1 червня.