УКР РУС

Шахтар погрожує Тоттенхему судом: за 10 відсотків і неповагу футбольних цінностей

18 квітня 2024 , 17:03 / Читать на русском

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін прокоментував для англійської преси ситуацію з Манором Соломоном, який зараз виступає за Тоттенхем.

Нагадаємо, що Соломон залишив Шахтар, скориставшись правилом ФІФА для легіонерів УПЛ, яке давало право призупиняти дію контрактів після початку повномасштабної війни. Зрештою, ізраїльтянин опинився в Англії, де грав спочатку за Фулхем, а з літа минулого року – за Тоттенхем, з яким уклав контракт, незважаючи на заперечення Шахтаря.

Трансфер Судакова: топ-клуб АПЛ приєднався до боротьби за українця

"Ми не вимагаємо грошей у Тоттенхема. Ми просимо хороший відсоток від майбутнього продажу. Вони пропонують нам лише 10 відсотків – це неповага. Складається враження, що вони не шанують футбольні цінності та те, що відбувається в Україні. Якщо ми не знайдемо рішення, нам доведеться звертатися до суду. Я хочу звернутися до президента "шпор" Денієла Леві та закликати його підтримувати цінності футбольної родини", – цитує Палкіна The Evening Standard.

В АПЛ Тоттенхем йде на п’ятій позиції. Від зони Ліги чемпіонів команду відділяють три бали. Соломон зараз відновлюється після травми і у найближчих матчах допомогти Тоттенгему не зможе. Всього у сезоні Соломон провів за "шпор" 6 матчів, у яких відзначився двома результативними передачами.