УКР РУС

Динамо без своєї зірки впевнено здолало Минай у перенесеному матчі УПЛ – Ребров спостерігав

17 квітня 2024 , 17:22 / Читать на русском

Динамо зустрілося з Минаєм в рамках 16-го туру української Прем'єр-ліги.

УПЛ, 16-й тур

Минай – Динамо – 1:3

Голи: Буяльський, 4, Немчанінов, 27, Волошин, 86 – Кораблін, 48

Минай і Динамо догравали перенесений матч 16-го туру. Взимку цей поєдинок зірвався через тривалу повітряну тривогу, а також відсутність світла на стадіоні закарпатців. Варто зазначити, що до заявки "біло-синіх" неочікувано не потрапив Володимир Бражко. Причина відсутності лідера киян наразі невідома. Також матч відвідав головний тренер збірної України Сергій Ребров.

Ярмоленко заінтригував зміною професії – легенда Динамо відвідав тренерський семінар

Перший тайм пройшов під тотальним контролем господарів поля. Підопічним Шовковського вдалося відкрити рахунок вже на 5-й хвилині зустрічі – відзначився Буяльський. Динамівці знову і знову створювали моменти, а от закарпатці виглядали безпорадно. Вже на 28-й хвилині капітан киян знову організував гол, закинувши на правий фланг до Ярмоленка, той виконав простріл на ближню і вже Нємчанінов зрізав у власні ворота.

Схоже, Любеновіч зумів підібрати слова для своєї команди в перерві, адже у другому таймі Минай змусив понервувати Динамо. Вже на 48-й хвилині Кораблін відквитав м'яч. Згодом Бущану ще декілька разів довелося рятувати команду. Втім, в останні миті поєдинку Динамо повернуло гру під свій контроль. Спочатку Ванат ледь не відзначився, влучивши у каркас воріт, а згодом Волошин таки зробив рахунок 3:1 на користь "біло-синіх".

Здобувши впевнену перемогу, Динамо скоротило відставання від лідера чемпіонату Шахтаря: 2-ге місце, 23 зіграних матчі та 51 бал. Натомість у активі "гірників" 52 очки, проте, лише 22 зіграних матчі. Замикає трійку лідерів Кривбас (48 балів, 24 матчі).