УКР РУС

Реал закриє дах Сантьяго Бернабеу: після погроз остерігаються атаки безпілотників

9 квітня 2024 , 15:23 / Читать на русском

Після отримання публічних погроз про можливі теракти на матчах чвертьфіналів Ліги чемпіонів, зокрема і у Мадриді, де зіграють Реал та Манчестер Сіті, організатори змагань вдаються до безпрецедентних безпекових заходів.

Так, керівництво Реала ухвалило рішення закрити на час матчу дах стадіону Сантьяго Бернабеу, щоб убезпечити глядачів та учасників гри від можливих атак безпілотників. Мадридці повідомили про це рішення УЄФА, і на передматчевій нараді отримали позитивну відповідь, інформує The Athletic.

"Убити їх усіх": ІДІЛ погрожує масовими терактами під час 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Нагадаємо, терористична організація Ісламська держава Іраку та Леванту погрожує здійснити теракти на матчах 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, які відбудуться 9 та 10 квітня. Фонд Аль-Азаїм розповсюдив зображення стадіонів, на яких пройдуть поєдинки з надписом "Вбийте їх всіх" англійською мовою. Зауважимо, що матчі відбудуться на Емірейтс, Парк де Пренс, Метрополітано і Сантьяго Бернабеу.

Розсувний дах на стадіоні Реала з'явився під час реконструкції арени, яка наразі ще не завершена. Це буде другий випадок, коли гра на Бернабеу відбудеться не під відкритим небом. Вперше це сталося під час лютневого дербі з Атлетіко – тоді причиною стали погодні умови.