УКР РУС

Евертон пожертвує Україні чималу суму та запустить благодійну кампанію

12 березня 2022 , 23:13 / Читать на русском

Евертон, за який виступає Віталій Миколенко, віддасть кошти на гуманітарну допомогу Україні, що страждає від нападу рашистів.

Англійський клуб пожертвує 250 тисяч фунтів. Також Евертон оголосив про запуск благодійної кампанії. Мета – зібрати 500 тисяч фунтів для Комітету з надзвичайних ситуацій в Україні. Він створений в Англії, а до складу ввійшли 15 провідних благодійних організацій, повідомляє офіційний сайт Евертона.

Ультрас Динамо та Карпат захищають Україну зі зброєю в руках

"Картини трагедії, що розгортається в Україні, які ми всі бачили, несамовиті. Це неправильно. І це жахливо. Ми з жахом стежимо за новинами з України, де хаотичні напади наражають на небезпеку ні в чому не винних цивільних осіб, у тому числі дітей.

Ми прагнемо зробити все можливе, щоб продемонструвати нашу підтримку жертвам російського вторгнення в Україну. Ми всі молимося про мир, але ми також сповнені рішучості допомогти гуманітарним зусиллям прямо зараз, щоб врятувати життя. Збитки, які ця війна завдає українським сім’ям, є жахливими", – сказано у заяві.

Нагадаємо, що 24 лютого Росія підло напала на Україну. Наші захисники дають гідну відсіч ворогу та захищають державу від навали рашистів.