УКР РУС

Наполі продовжить контракт із 130-мільйонною зіркою – Барселона ризикує піймати облизня

6 квітня 2024 , 12:23 / Читать на русском

Чинний чемпіон Серії А намагається залишити у клубі Хвічу Кварацхелію.

Наприкінці поточного сезону керівництво партенопейців продовжить контракт з грузинським нападником. Про це повідомляє Corriere dello Sport.

Шахтар може продати Судакова після Євро-2024: серед претендентів топ-клуб Європи з українцем

Хвіча Кварацхелія завдяки новій угоді отримає підвищення зарплати. Водночас джерело не повідомляє, до якого року буде розрахований цей контракт. Боси Наполі високо оцінюють роль грузина в команді та не збираються продавати його.

Раніше видання AS повідомляло, що "блаугранас" контактували з оточенням Хвічі щодо його трансферу. Ауреліо Де Лаурентіс продасть нападника не менш ніж за 130 мільйонів євро. Очікується, що влітку з клубу піде бомбардир Віктор Осімхен, тому клуб хоче зберегти принаймні Квару.

Нагадаємо, чинна угода Хвічі з Наполі розрахована до 2027 року. Грузин перебрався до неаполітанців у липні 2022-го і в перший же сезон допоміг команді здобути перше за 33 роки чемпіонство Італії.

У поточному сезоні провів 28 матчів за клуб в усіх турнірах, відзначився 10 голами та 6 асистами. Раніше Наполі вилетів в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів від Барселони (2:4 за підсумком двох матчів).