УКР РУС

Ліверпуль влаштував курйозне шоу проти аутсайдера – шедевр Мак Аллістера врятував мерсисайдців, епічний гол Нуньєса

4 квітня 2024 , 23:30 / Читать на русском

Відбувся матч 31-го туру АПЛ, в якому Ліверпуль приймав Шеффілд Юнайтед.

АПЛ. 31-й тур. 

Ліверпуль – Шеффілд Юнайтед – 3:1

Голи: Нуньєс, 17, Мак Аллістер, 77, Гакпо, 88 – Бредлі (аг.), 58

Ліверпуль продовжує гонку за чемпіонство в АПЛ. Матч проти однієї з найгірших команд сезону Шеффілда мав стати легкою прогулянкою, однак андердог змусив мерсисайдців понервувати. 

Ліверпуль здолав команду екс-тренера Шахтаря та опинився на вершині АПЛ – Салах припустився помилки, але забив

Першими вийшли вперед підопічні Клоппа. Ідеальний подарунок Нуньєсу зробив голкіпер гостей Грбіч. Він незграбно намагався вибити м'яч вперед, але влучив точно в ногу уругвайського форварда. На щастя для вболівальників Ліверпуля, м'яч закотився точно у сітку. 

Втім бумеранг повернувся до "червоних" – їх також чекав курйозний пропущений м'яч. 20-річний Бредлі невдало підставився під удар суперника і відзначився ганебним автоголом, подарувавши надію головним конкурентам Ліверпуля за чемпіонство – Арсеналу та Ман Сіті.  

Вболівальники господарів нервово спостерігали за поєдинком на трибунах в очікуванні дива. І воно трапилось – Мак Аллістер оформив справжній шедевр. Аргентинський півзахисник виграв підбирання і потужним пострілом ледь не розірвав сітку воріт суперника. Остаточно вбив інтригу Гакпо, який замкнув подачу партнера і збільшив перевагу своєї команди. 

Чергова перемога Ліверпуля дозволила йому повернутися на першу сходинку турнірної таблиці. Мерсисайдці мають в активі 70 очок і на два бали випереджають Арсенал Олександра Зінченка.