УКР РУС

Забарний врятувався від ганьби проти дна АПЛ – головна зірка Борнмута пережив страшний сон

9 березня 2024 , 19:06 / Читать на русском

Субота в 28-му турі АПЛ продовжилась трьома матчами. Звіт про них читайте на Спорт 24.

АПЛ, 28 тур

Вулверхемптон – Фулхем – 2:1

Голи: Аїт-Нурі, 52, Семеду, 67 – Івобі, 90+9

Крістал Пелас – Лутон – 1:1

Голи: Матета, 11 – Вудроу, 90+6

Борнмут – Шеффілд Юнайтед – 2:2

Голи: Уаттара, 74, Унал, 90+1 – Хамер, 27, Робінсон, 65

Нереалізований пенальті: Соланке, 14 (Б)

Вулверхемптон переміг Фулхем завдяки потужному другому тайму. Обидва голи в активі латералів "вовків", що дещо нагадує сенсаційний Байєр Хабі Алонсо. 

Евертон з Миколенком продовжив серію без перемог, програвши МЮ – всі голи забили з пенальті

Іншій лондонській команді також не пощастило. Крістал Пелас був близьким, щоб завдати Лутону п'ятої поразки поспіль. Матета оформив шедевр на 11-й хвилині. Даніель Муньйос підчатував обрізку Дауті і викотив передачу французу, який елегантним дотиком п'ятки переправив м'яч у ворота. "Орли" відбивалися до останніх секунд, але все ж тріснули. 

Борнмут вдома приймав найгіршу команду АПЛ. Вже на 14-й хвилині Соланке заробив пенальті і сам взявся виконувати. Втім, найкращий бомбардир "вишень" послизнувся та запустив м'яч над воротами.

Шеффілд ошелешив господарів голом на 27-й хвилині не без помилки Забарного. Українець не встиг накрити ні постріл Богла, ні добивання Хамера. Після перерви становище Борнмута стало критичним – Робінсон подвоїв перевагу "клинків". Бідолашний Соланке випадково віддав асист супернику, а потім пережив скасований гол через гру рукою.

Борнмут влаштував дивовижний камбек зусиллями "джокерів" – Уаттара та Унала. Підопічні Іраоли навіть могли виривати перемогу, але довелося задовольнитись нічиєю. "Вишні" спокійно залишаються в середині таблиці. Шеффілд посунув на дно Бернлі, але сам теж далеко від зони порятунку – 10 очок відставання.