УКР РУС

Олександрія переграла Полісся в житомирському блокбастері з трьома голами

9 березня 2024 , 17:27 / Читать на русском

Полісся приймало Олександрію в матчі 20-го туру УПЛ.

Українська Прем'єр-ліга. 20-й тур.

Полісся – Олександрія – 1:2

Голи: Козак, 62 (пенальті) – Михайленко, 10, Шулянський, 78

Вилучення: Тейлор, 83 

За підсумками першого кола УПЛ Полісся несподівано вибилось у лідери. Натомість Олександрія попри оригінальний сучасний футбол перебувала у нижній частині турнірної таблиці.

Ворскла в останній момент вирвала перемогу в Чорноморця

Господарі розмочили рахунок на 10-й хвилині матчу. Калітвінцев з правого флангу подав у штрафний точнісінько на голову Михайленка, а той забив у дальній кут. Полісся кинулося відіграватися, Олександрія ловила суперника на помилках в цій агонії та відповідала власними контратаками. Скористатися супермоментами обидві команди не змогла. Бойко двічі класно рятував господарів.

По перерві Лукас Тейлор дедалі частіше вривався у штрафний і шукав пенальті – знайшов. Козак відновив паритет, реалізувавши 11-метровий. Помста не забарилася. Бєляєв пошив лівого оборонця "вовків" в його зоні та асистував Шулянському. Під завісу гри Тейлор ще встиг перебрати "гірчичників", чим нівелював власне досягнення. Господарі не змогли врятуватися від поразки.

Полісся дозволило наздогнати себе Руху – в обох команд по 33 очки в активі, 5 і 6 місця. Олександрія відірвалась від зони вильоту на 4 бали.